Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Kundservice <> Info om Värnamo Energi <> Hälsning från vd samlingssida

 

Hälsning från vd publicerat i Värnamo Energis kundtidningar 


Ett par gånger per år publicerar vi vår kundtidning där vd Malin Classon kort sammanfattar nyheter och pågående projekt inom Värnamo Energi koncernens verksamhet. Du kan läsa tidningarna i sin helhet på en separat sida. 

Publicerat i kundtidning 2024 Nr 1

Publicerat i kundtidning 2023 Nr 4

Publicerat i kundtidning 2023 Nr 3

Publicerat i kundtidning 2023 Nr 2

Publicerat i kundtidning 2023 Nr 1

Publicerat i kundtidning 2022 Nr 3

Publicerat i kundtidning 2022 Nr 2

Följ och gilla oss på sociala medier

Förutom vår fyra nummer av kundtidning varje år, så informerar vi även om vår verksamhet på Facebook, Instagram och LinkedIN varje vecka. I våra sociala mediekanaler ger vi dig en inblick i vad vi på Värnamo Energi gör för att skapa en trygg vardag i Värnamo.

Följ våra medarbetare och hör olika kunders synpunkter om våra tjänster. På sociala medier lyfter vi även fram olika kundevenemang och tävlingar och påminner dig när roliga saker är på gång. På sociala medier kan vi även som ett komplement till vår hemsida, blixtsnabbt informera, om det skulle hända något stort som rör el, bredband, tv eller värme i Värnamo kommun. Följ och gilla oss så missar du ingen information!