Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Kundservice <> Om oss <> Personal - jobba med oss

 

Vår personal - jobba med oss


Att jobba inom Värnamo Energi koncernen är socialt och omväxlande. Inom våra olika verksamheter förekommer en mängd olika arbetsuppgifter. Värnamo Energi har ett 50-tal fastanställda som arbetar för att regionen ska ha trygg tillgång på el och värme, bredband och tv, dygnet runt, året om. Var och en bidrar med sin unika kompetens.

Vill du jobba med Värnamo Energi?


Just nu har vi inga utannonserade lediga tjänster, men vi tar emot spontan-ansökningar

Har du ett stort driv och en kompetens som du tror skulle passa in i Värnamo Energi verksamhet, så är du alltid välkommen att kontakta oss. Ring vår kundservice 0370-69 41 00 så lotsar de dig vidare till rätt kontaktperson eller skicka in ditt CV till kund@varnamoenergi.se

Är du konsult eller underentreprenör och vill erbjuda dina tjänster så hänvisar vi till pågående upphandlingar.


 

Värnamo Energis fastanställda är grupperade under fem övergripande avdelningar:

• Marknadsavdelningen (kundtjänst, försäljning, debitering)
• Teknikavdelningen  (IT, el)
• Produktionsavdelningen (värme)
• Ekonomiavdelningen (budget, bokföring, löner, personal)
• Utvecklingsavdelningen (miljö, kvalitet, utvecklingsprojekt)

Värnamo Energi som arbetsplats och uppdragsgivare


Värnamo Energis kärnvärden sammanfattas i de tre värdeorden – nära, tryggt, hållbart. Värdeorden är flerbottnade och ska skapa flera associationer till bolaget. För de anställda innebär värdeorden följande: 

• Nära – kopplas till att medarbetare och kollegor har nära till varandra, vilket ger förutsättningar för delaktighet och snabbhet i att hitta lösningar. Anställda och samarbetspartners har även nära till ägaren och har en lokal förankring i allt som görs.

• Tryggt – i betydelsen att ha kompetenta och erfarna kolleger. Tillit och respekt. En trygg anställning i ett stabilt bolag och trygga samarbeten med parter som går att lita på.

• Hållbart – innebär att det finns en långsiktighet i allt som görs inom bolaget. Systematiskt arbetsmiljöarbete med högt ställda mål och uppföljning som syftar till en bra arbetsmiljö, där personers hälsa och säkerhet har hög prioritet.

Externa samarbetspartners


Förutom egen fastanställd personal sysselsätter Värnamo Energi koncernens verksamheter en mängd underleverantörer och externa samarbetspartners. Ett 100-tal kompetenser bidrar kontinuerligt till koncernens verksamhet på olika sätt. Allt ifrån konsulter inom nätverk, externa projektledare och servicetekniker med specialkompetens i specifika projekt, till externa grävlag och installatörer för el, fjärrvärme och fiber. Värnamo Energi koncernens verksamhet skapar massor av arbetstillfällen i regionen.

Externa samarbetspartners konsulteras och kontrakteras i enlighet med gällande lagstiftning och i enlighet med Värnamo Energis egna fastställda inköpspolicys för respektive affärsområde samt i enlighet med vår grundläggande miljöpolicy och i samklang med vår affärsidé.

Praktik & Examensarbete


Välkommen att praktisera eller göra ditt examensarbete hos Värnamo Energi. Vi samarbetar med skolor och universitet och tar kontinuerligt emot studenter som går program på högskola, universitet och yrkeshögskola, eller gymnasieelever med studieinriktningar inom Värnamo Energis verksamhetsområden.

Som praktikant eller exjobbare hos Värnamo Energi får du prova på hur det är att jobba som drifttekniker, nätverkstekniker eller projektledare inom el, bredband, TV och fjärrvärme. Vi kan även erbjuda platser inom service, försäljning, HR, kommunikation, ekonomi och administration.

Det är många som söker praktik hos oss – vilket vi är glada för – men tänk på att dina chanser ökar om du är ute i god tid.  Kontakta oss om du vill ansöka om praktikplats eller göra ett examensarbete. Beskriv din utbildning, inriktning och dina intresseområden, samt beskriv vilken typ av tjänst du är intresserad av och under vilken period du vill gära din praktik / ditt examensarbete. Berätta också kort om dig själv, dina tidigare erfarenheter och meriter. Mejlet skickar du till kund@varnamoenergi.se så vidarebefordar vår kundservice ditt mejl till rätt mottagare hos oss.