Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Start <> Om oss

 

Om Värnamo Energi koncernen


Välkommen till Värnamo Energi – ditt eget, lokala bolag, som finns och verkar där du bor.

Vi har samma gemensamma intresse som du, att vår hemregion ska vara en bra plats, som växer och ger oss alla möjligheter till en bra och hållbar framtid. Vi anstränger oss för att alltid kunna erbjuda dig bra service, rätt priser och tjänster med hög kvalitet. Koncernens elnätsbolag distribuerar el, koncernens energibolag tillhandahåller elavtal, fjärrvärme, bredband, TV och koncernens produktionsbolag hanterar ägande i lokal elproduktion. 

Elnät, elavtal, fjärrvärme, bredband och tv –  nära, tryggt, hållbart!

Pia Odin blir ordinarie vd

Styrelsen för Värnamo Energi är nu glada att kunna meddela att Pia Odin blir ordinarie vd för Värnamo Energi från och med juni.

Malin slutar som vd

Efter 8 år i bolaget kommer Malin Classon lämna sitt uppdrag som vd för Värnamo Energi. Styrelsen riktar sitt varma tack till Malin för de betydelsefulla insatser hon gjort under dessa åren. Styrelsen meddelar att rekryteringsprocess är påbörjad och att en välordnad överlämning till kommande ny vd är säkerställd.

Miljö & Hållbarhet

Omtanke om miljö och hållbar utveckling genomsyrar all vår verksamhet. Vi jobbar kontinuerligt med hållbarhetsfrågor och sammanfattar årligen allt vårt hållbarhetsarbete i en hållbarhetsredovisning. 

Bolagsinfo

Värnamo Energikoncernens moderbolag Värnamo Energi AB samt två dotterbolag Värnamo Elnät AB samt Värnamo Energi Produktion AB, ägs av Värnamo Stadshus som i sin tur ägs av Värnamo Kommun. 

Affärsområden

Värnamo Energi koncernens bolag bedriver verksamhet inom verksamhetsområdena; Elnät, Elhandel, nät + KO, Tjänster, Entreprenad, Tjänster, Värme och Elproduktion. 

Vår personal / jobba med oss

Se vilka som jobbar hos och med Värnamo Energi, vår egen personal, samarbetspartners och praktikanter.

Boka studiebesök

Vår övergripande ambition är att vara tillgängliga och ta emot kunders, allmänhetens, skolors, föreningars och företags önskemål om att besöka bolaget.

Sponsringssamarbeten

Vi stödjer ideella föreningar som erbjuder barn och vuxna meningsfulla aktiviteter. Vi kan även stötta enskilda icke-vinstdrivande publika tävlingar, möten och event.

Om vår hemsida

På vår hemsida finns massor av info om vår verksamhet i allmänhet, men även info om just dina unika tjänster. I vår sajtmap får du hjälp att hitta rätt bland all info.

Sociala Media

På Facebook, Instagram och LinkedIN ger vi en inblick i vad vi på Värnamo Energi gör för att skapa en trygg vardag i Värnamo.
Se alla Facebook-inläggen här.

Vår kundtidning

Vår kundtidning skickas ut fyra gånger per år till våra kunder och till alla hushåll i Värnamo kommun. Du kan även läsa den direkt på hemsidan.