Programkort & Utrustning


För att se hela TV-utbudet i HD-kvalitet och för att kunna lägga
till extrakanaler behöver du programkort och utrustning.

Programkort & CA-modul! KAMPANJPRIS!

Just nu har vi kampanj och bjuder både på programkortets och CA-modulens engångskostnad. (Ordinarie kostnad CA-modul 595 kr/st, programkort 295 kr/st). Du betalar endast programkortets månadsavgift 29 kr/mån/st, 12 månaders bindningstid.

För att se ALLA kanalerna i Grundpaketet och för att se HD-sändningar, samt för att kunna beställa extrakanaler, så behöver du ha ett programkort + utrustning. CA-modulen, passar dig som har en nyare ”platt-TV” med inbyggt stöd för både CI+, MPEG4 och HD. OBS! Har du en ”tjock-TV” eller en äldre ”platt-TV” som saknar stöd för CI+, MPEG4 eller HD, så fungerar det inte att ha en CA-modul, då bör du välja en digitalbox istället. Max 5 programkort per hushåll. Bindningstid 12 kalendermånader, uppsägningstid 1 kalendermånad. Om Programkortet inte sägs upp förlängs abonnemanget automatiskt 1 kalendermånad i taget. 

Programkort + Digitalbox - KAMPANJPRIS!

Just nu har vi kampanj och bjuder både på programkortets och digitalboxens engångskostnad. (Ordinarie kostnad digitalbox 895 kr/st, programkort 295 kr/st). Du betalar endast programkortets månadsavgift 29 kr/mån/st, 12 månaders bindningstid.

Digitalbox används främst av dig som har en ”tjock-TV” eller en äldre ”platt-TV” som INTE stödjer CI+, MPEG4 eller HD.
Max 5 programkort per hushåll. Bindningstid 12 kalendermånader, uppsägningstid 1 kalendermånad. Om Programkortet inte sägs upp förlängs abonnemanget automatiskt 1 kalendermånad i taget. 

Behöver du ersätta en trasig box eller modul?

På hemsidan kan du enbart köpa digitalbox eller Ca-modul tillsammans med programkort. Detta beror på att programkort knyts till utrustningen. Behöver du ersätta en trasig box eller om en modul gått sönder, så måste du kontakta vår support så hjälper vi dig.

Beställ TV-tjänster

Kontakta Kundtjänst