Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
Elavtal Rörligt timpris

Elavtal Rörligt timpris

Med rörligt timpris hos oss, varierar ditt elpris per kilowattimme, timme för timme. För att ett rörligt timpris ska bli förmånligt är det viktigt att försöka att undvika att använda el de dyraste timmarna på dygnet och istället styra elförbrukningen till timmar då elen är billigare.

Det timpris/kWh du ska betala, bestäms en dag i förskott och beror bland annat på hur dyrt det så kallade timspotpriset på Nord Pool är för just den timmen. Ett timprisavtal förlängs automatiskt om du inte säger upp det. Uppsägningstiden är 1 kalendermånad.

OBS! Det är inte säkert att du kan byta tillbaka till "vanligt" rörligt månadspris eller till fastpris, om du byter till timpriser.

När du nytecknar* rörligt timprisavtal kan du välja om elen ska vara förnybar eller fossilfri – båda är klimatsmarta alternativ. 

*Har du redan ett rörligt timprisavtal hos och vill byta mellan förnybar eller fossilfri el, så kontaktar du vår kundservice per mejl kund@varnamoenergi.se så hjälper vi dig att ändra till den sorts el du föredrar.

NYHET! Kunder som för närvarande har ett timpris, eller säljer överskottsel till Värnamo Energi, kan from oktober byta till månadsrörligt eller fastpris. Länk: Så byter du från timpris till månadsrörligt eller fastpris


Länk: Läs ännu mer detaljerad info om Rörligt timpris 

Tillbaka Visa elpris