Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
28 april 2024

Senaste nytt om Energiappen

Vi är glada över att nu kunna berätta att vi börjat utveckla en energi-app, som gör det enklare, mer prisvärt och bekvämt att vara kund hos oss.

28 april 2024

Planeringsmöte & avstämning av hittills färdigställd utveckling!

Appen börjar ta form och utvecklingsarbetet leds av Värnamo Energis affärsutvecklare. För att möjliggöra funktioner i appen samarbetar vi med olika externa parter. Internt på Värnamo Energi finns även en arbetsgrupp från marknadsavdelningens support och kundkommunikation, som veckovis stämmer av och testar hur appens funktioner stämmer överens med kundernas förväntningar, allt eftersom utvecklingsarbetet fortskrider.

12 april 2024

Nu är appens startsida klar!

Hej hej, här kommer nya uppdateringar kring vår energi-app som just nu är under utveckling! Idag bjuder vi på en liten förhandsvisning hur appens startsida kommer att se ut.

Långt upp på startsidan får du tydligt och klart en bild över månadens kostnad och elanvändning. För dig som vill gå ner på djupet finns möjlighet att klicka dig vidare in i appen för att även se din elanvändning timme för timme. Appens statistikdiagram kan uppdateras i realtid.

Startsidan har även fler smarta funktioner. Fortsätt håll utkik här, så berättar vi mer i takt med att allt mer är färdigbyggt! 

5 april 2024

Just nu testar vi realtidsmätaren


Vårt team är i full gång med att testa vår kommande realtidsmätare, en enhet som kopplas till elmätaren för att erbjuda insyn och kontroll över elförbrukningen. Med vår app och realtidsmätare kommer ni kunna:

  • Övervaka energiförbrukningen i realtid.
  • Identifiera områden där energianvändningen kan optimeras för att spara kostnader.
  • Få detaljerad insikt i energiförbrukningsmönster över tid.
  • Bidra till en mer hållbar energianvändning genom att justera förbrukningen.
  • Styra och prisoptimera större styrbara energiförbrukare.

2 april 2024

Nyhet! Nu utvecklar vi en energi-app!

Vi har lyssnat på våra kunders önskemål och är väldigt glada över att nu kunna berätta att vi är i full gång och utvecklar en app som kommer ge kunderna möjlighet till full insyn i sin energianvändning.
 
- Vi är ett litet, lokalt energibolag, trots det gör vi denna satsning som en del i vår ambition att ligga i topp gällande kundnöjdhet bland landets elbolag, berättar Magnus Ahlkvist, marknadschef på Värnamo Energi.
 
Från och med nu kan ni följa appens utvecklingsarbete här på vår hemsida, där vi regelbundet släpper nyheter om appfunktioner, allt eftersom arbetet fortgår.