Välkommen

Välkommen till Värnamo Energi. Vi har haft en del problem med vår hemsida som vi jobbar på att förbättra och åtgärda. Får du problem med att logga in på hemsidan, eller om dina unika tjänster inte skulle visas efter att du har loggat in, så är vi tacksamma om du meddelar oss genom att kontakta kundtjänst!

Har du avtal hos oss sedan tidigare, klickar du på den vita gubben ovan. Ange att du är ”befintlig kund” och logga in med ditt personnummer och mobilt bankid. Har du inte mobilt bankid kan du logga in med ett lösenord, men då behöver vi din e-postadress först, kontakta kundtjänst.

Har du INTE avtal hos oss, klickar du på den vita gubben ovan. Ange att du är ”ny kund”.

Vill läsa din e-post klickar du på mailikonen överst så kommer du till webbmailen där du loggar in på samma sätt som du gjort tidigare.

Senaste nytt

2019-11-19, kl 17:05

Uppdatering 2019-11-20 kl 07:00 Vi har haft en del problem med kopplingar mellan vår kunddatabas och funktioner på nya hemsidan. Felen ska nu vara åtgärdade och det ska åter fungera att logga in på vår hemsida. Skulle du uppleva fortsatta inloggningsproblem är vi tacksamma om du kontaktar kundtjänst eller gör en Felanmälan. Uppdatering 2019-11-19 kl […]

2019-11-11, kl 13:44

Planerat Fjärrvärmeavbrott 2019-11-14 mellan kl 10:00-ca 16:00 På Rönnbärsvägen 3, kommer vi att ha ett planerat avbrott på grund av fjärrvärmearbeten. Avbrottet påverkar värme- och varmvattenleveransen på ovan angiven gata under ovan aviserad tidpunkt. (OBS! Kallvattnet i kranar påverkas ej av avbrottet). Berörda fastighetsägare i området är aviserade per brev.

2019-11-07, kl 7:00

Vi färgar fjärrvärmevattnet grönt Med start i november 2019, kommer Värnamo Energi successivt grön-färga allt fjärrvärmevatten i Värnamo, Rydaholm, Bor, Forsheda, Bredaryd och Lanna. Genom att tillsätta det helt ofarliga färgämnet Pyranin i alla fjärrvärmenät kommer eventuella läckor i ledningar och varmvattenväxlare lättare kunna spåras framöver. Hur påverkar grön-färgningen mig som fjärrvärmekund? Du som är […]