Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
05 juni 2024

Vd utsedd på Värnamo Energi

Värnamo, 5 juni 2024 – Styrelsen för Värnamo Energi meddelar idag att Pia Odin utsetts till ordinarie vd från och med juni 2024.
Pia Odin som varit tillförordnad vd sedan april, har tidigare varit verksam som ekonomichef inom Värnamo Energi koncernen.

Styrelseordförande Gunnar Crona kommenterar utnämningen:

- Styrelsen är mycket glad över att Pia tackat ja till VD-rollen. Pia är en god ledare med bred kompetens och gedigen erfarenhet av branschen och Värnamo Energis verksamhet. Som medlem i koncernledningen har hon varit med att forma bolagets strategier under många år och är rätt person att nu ta vid för att leda bolagets fortsatta utvecklingsresa.

Pia Odin själv uttrycker sin entusiasm:

- Jag är tacksam för förtroendet att fortsätta driva Värnamo Energis samhällsviktiga arbete med att leverera trygga och hållbara energi- och IT-lösningar. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare kommer vi att fortsätta fokusera på kundnöjdhet och sträva efter att behålla vår position som det nära och personliga bolaget, samtidigt som vi driver på arbetet med digitalisering och nya smarta tjänster.