01 januari 2022

Välkommen till vår nya hemsida

Ursäkta röran, vi bygger om! Nu smyger vi igång ett nytt utseende på vår hemsida....

Välkommen till vår nya hemsida!

Nu smyger vi igång ett nytt utseende på vår hemsida. Startsidan samt sidorna om Bredband och TV har fått en liten ansiktslyftning. Medan elavtal, elnät, fjärrvärme och kundtjänst ligger kvar på vår tidigare hemsida. Under en övergångsperiod kommer du att blir flyttad mellan den nya och gamla hemsidan. Vi kommer flytta över allt innehåll till den nya plattformen så fort vi bara kan! Har du frågor om nya hemsidan är du välkommen att kontakta oss, vi ber om överseende under flyttprocessen! 


 

Mina Sidor har bytt plats

En stor nyhet är att Mina Sidor har flyttat. Är du befintlig kund hos oss klickar du på Logga in längst upp på den nya sidan. Efter att du angivit dina inloggningsuppgifter blir en Mina Sidor ikon synlig i huvudmenyn. På Mina sidor kan du se och ändra dina avtal och dina kontaktuppgifter. Där kan du även ändra bredbandshastighet eller avsluta avtal.

Beställa nya tjänster

Befintlig kund och vill beställa fler tjänster: Logga först in så blir din adress synlig lång upp på sidan. Har du flera anläggningsadresser så skiftar du enkelt adress, så att du beställer de nya tjänsterna på rätt adress. Pris och utbud kan variera på olika adresser.
Är du ny kund behöver går du direkt till sidorna bredband, tv eller elavtal. 

Webmail - hitta din Värnamo Energi e-post

Kunder som har webmail kan öppna webmailportalens inloggningsfönster genom att klicka på texten Webmail som finns allra längst upp på nya hemsidan. Eller så kan du själv gå till webmailportalen genom att skriva in adressen https://mail.varnamo.net/login 

 


 

Tillbaka till startsidan