Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
15 december 2023

Tävla med din julbelysning!

Ta kort på din julbelysning!


Ta kort på din julbelysning i trädgården, på balkongen eller på ditt upplysta pynt inomhus! Skicka in din bild via e-post, så är du med i utlottning av ett Värnamo City presentkort!

Har du lyst upp tillvaron och gjort det lite extra mysigt inne i lägenheten? Kanske försett katten med ett lysande halsband, eller dekorerat din dörrkrans med en ledslinga. Lyst upp buskar i trädgården, eller ljussatt din balkong eller husets uterum?  

Var med och sprid lite ljus och glädje i julmörkret genom att dela med dig av just din bild på hur du dekorerat hemma hos dig. 

Det finns flera olika sätt att dela din bild. Antingen, lägger du med den i en kommentar på vårt julmys-facebook-inlägg eller så kan du lägga upp din bild på Instagram med hashtaggen #julmysvarnamoenergi eller helt enkelt mejla din bild till
tavling@varnamoenergi.se

Bästa bild vinner ett presentkort på Värnamo City. Dragning av vinnare sker efter jul. Delade bilder publiceras på vår hemsida efter att de granskats och godkänts. 


Här är några av tävlingsbidragen hittills...