Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
05 juni 2023

Streama tv-kanalerna i sommar!

Nu kan hela familjen se tv-underhållningen
– hur, när och var ni vill*


Kolla på tv när ni sitter i bilen på väg till sommarfesten, streama i sommarstugan eller på hotellet under semestern, eller stanna hemma och se på tv hemma i trädgården i lugn och ro. Att streama innebär att dina tv-kanaler skickas över Internet och kan ses med FinnvedenMedia-appen direkt i din mobil, på en surfplatta eller castas med t. ex. en Apple TV.

Du bestämmer själv HUR och VAR du vill titta. Du kan även välja NÄR du vill titta eftersom du med FinnvedenMedia-appen kan pausa program som spelas just nu och även kolla på sådant som sändes för flera dagar sedan eftersom alla sända program lagras i sju dagar – på så vis missar du ingen tv-underhållning i sommar.

1,2,3 - så enkelt kommer du igång att streama!

*Om du har ett abonnemang på programkort samt ett eget abonnemang på Grundpaketet eller tillgång till Grundpaketet via din hyresvärd – så ingår möjligheten att streama med appen utan extra kostnad.