Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
01 december 2022

ARKIVERAT - Förändrade fjärrvärmeavgifter from 2023-01-01

Prisjustering Värnamo tätort, Lanna, Bredaryd, Forsheda & Bor

Fjärrvärmen i Värnamo framställs av biobränslen från skogen och närvärmen i Lanna, Bredaryd, Forsheda, Bor framställs av träpellets. På grund av ökade kostnader för bränslet kommer vi höja fjärrvärmepriset 2023-01-01. Berörda kunder aviseras med brev.

Fjärrvärme är en prisvärd, trygg och klimatsmart uppvärmningsmetod. Vi hoppas att alla våra fjärvärmekunder ska känna sig nöjda och uppleva att fjärrvärmem är ett bekvämt sätt att värma upp sin fastighet. 

 


Länk: Värnamo Energi fjärrvärmeprislistor
Länk: Artikel "Därför skiljer prisutvecklingen i olika fjärrvärmenät" skribent Danile Lundqvist Energiföretagen  

 

Tack alla fjärrvärmekunder! 

Tack vare att ni har har valt att värma upp era fastigheter med klimatsmart fjärrvärme, så bidrar ni aktivt till en hållbar energiomställning. Er fastighet värms med förnybar energi som produceras lokalt och med lokala råvaror, vilket även skapar sysselsättning i hemregionen. Att allt fler kunder väljer fjärrvärme istället för direktverkande el, eller olja, bidrar till att Sverige snabbare kan ställa om mot ett fossilfritt samhälle.