Summering av mina personuppgifter

MINA PERSONUPPGIFTER


Mina Personuppgifter

På denna sida får du en överblick på de kontaktuppgifter (namn, e-post och telefonnummer) som Värnamo Energi registrerat under ditt personnummer. Du får även en samlad bild av vilka anläggningsadresser, kundnummer och fakturadresser som är knutna till ditt personnummer.

Dina kundunika uppgifter blir synliga ovanför denna blåa textruta, om du har loggat in på hemsidan. 

Se sidan Inloggningsguide om du får problem med att logga in. Alternativt Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig att logga in första gången. (Om du inte har några aktiva avtal på tjänster hos oss så kommer det inte synas någon information ovan, även om du loggat in).

Du kan ändra ditt telefonnummer och din e-postadress om vi har registrerat felaktiga uppgifterDu kan även ändra din fakturaadress om du vill att fakturan ska gå till en annan adress som avviker från själva anläggningsadressen. (För att du själv ska kunna rätta telefonnummer eller e-postadress, eller justera fakturaadressen på denna sida, så krävs det att du loggar in med mobilt bankid)

Du kan även kontakta kundtjänst om du vill ha personlig hjälp att rätta dina kontaktuppgifter. För att vi ska kunna upprätthålla en god service till dig som kund, är det viktigt att ditt telefonnummer och din e-postadress är korrekt.


Mina avtal

Om du vill se detaljerad information om avtal som finns registrerade på dina anläggningsadresser, kan du efter att du har loggat in, surfa runt på hemsidan under de olika verksamheterna (Elnät, Elavtal, Fjärrvärme, Bredband och TV).

Om du inte vill surfa runt på de olika verksamhetssidorna kan du få en snabb och samlad överblick av dina avtal om du loggar in på sidan Mina avtal.


Mina fakturor

Om du vill se dina fakturor loggar du in på sidan Mina fakturor.
Har du frågor om din faktura eller om betalning, så hittar du vanliga frågor och svar under sidan Fakturafrågor.


Värnamo Energis personuppgiftshantering

Värnamo Energi respekterar och värnar om dina personuppgifter och din integritet. Vi behandlar personuppgifter som finns samlade hos oss, med diskretion och i enlighet med regelverket i EU-förordningen ”GDPR” (General Data Protection Regulation) samt i enlighet med Värnamo Energis bestämmelser gällande personuppgiftshantering. Läs mer på sidan Personuppgiftshantering.


Frågor om dina personuppgifter?

Kontakta kundtjänst om du inte hittar svar på dina frågor gällande din personuppgifter. Vi hjälper dig gärna!