Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
Elavtal Vindandel & fastpris

Elavtal Vindandel & fastpris

Du har vindandelar i Vallerstad Vind Ekonomisk Förening (VVEF). Varje månad betalar du ett av VVEF beslutat fast elpris/kWh så kallat "Andelspris", per ett visst avtalat antal kilowattimmar. Antalet kWh som du betalar Andelspris för, beror på hur många andelar du har. Detta specifieras på din faktura varje månad.

Räcker inte dina vindandelar till under en månad, får du köpa "kompletteringssel" till ett fast avtalat pris som avtalats med Värnamo Energi. Bindningstiden på det fasta kompletteringselavtalet ser du på mina sidor. På fakturan redovisas i efterskott hur mycket kompletteringsel du köpt varje månad och till vilket pris.

Om du har vindandelar och nytecknar* ett fast kompletterings-elavtal, kan du välja om elen i det fasta kompletteringselavtalet ska vara förnybar eller fossilfri – båda är klimatsmarta alternativ!

*Har du ett pågående fastprisavtal hos oss behöver du vänta tills det löper ut innan du kan byta mellan förnybar eller fossilfri el på den el du köper till för att komplettera din vind-e).


Länk: Läs ännu mer detaljerad info om vindandelar På VVEFs hemsida 

Länk: Se info om dina vindandelar samt ditt elpris på din faktura

Tillbaka