Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
Elavtal Fast pris 1 år

Elavtal Fast pris

Med fast pris 1 år, har du samma elpris per kilowattimme under ett helt år.

För dig som vill känna dig trygg genom att binda ditt elpris, är fast pris 1 år ett bra alternativ.

Ett fastprisavtal fortsätter att gälla tills det löper ut, se slutdatum på Mina Sidor. Innan det fasta avtalet upphör behöver du teckna ett nytt avtal.

Vi skickar alltid en påminnelse till dig som har ett fast elavtal i god tid innan det löper ut, så du vet om när det är dags att teckna om. Tryggt och bekvämt!

När du nytecknar* fast elavtal kan du välja om elen ska vara förnybar eller fossilfri – båda är klimatsmarta alternativ!

*Har du ett pågående fastprisavtal hos oss behöver du vänta tills det löper ut innan du kan byta mellan förnybar eller fossilfri el.

NYHET! Kunder som för närvarande har ett timpris, eller säljer överskottsel till Värnamo Energi, kan from oktober byta till månadsrörligt eller fastpris. Länk: Så byter du från timpris till månadsrörligt eller fastpris


Länk Läs ännu mer detaljerad info om fast pris 1 år 

Tillbaka Visa elpris