Beställ Dubbelturnerbox

Steg 1: Kostnad produkt

Engångskostnad 2495 kr/st

Steg 2: Information & villkor

OBS! Dubbelturnerbox säljs med programkort . Gå till sidan om programkort för att beställa Dubbelturnerbox.

Har du redan programkort och vill köpa en Dubbelturnerbox utan att köpa ett nytt programkort (du vill ersätta mottagningsutrustning du har hemma sedan tidigare). I så fall måste du kontakta kundtjänst som hjälper dig administrera köpet manuellt, då ditt befintliga programkort måste knytas om manuellt till en ny Dubbelturnerbox.

Värnamo Energis personuppgifts policy Personuppgiftspolicy
Värnamo Energis allmänna regler för debitering Fakturavillkor allmänna
Villkor för ångerrätt enligt distansavtalslagen Ångerrät

Dubbeltunerbox - tillval till din TV-tjänst


Måste man ha dubbeltunerbox?

För att titta på Bas-paketets kanaler digitalt eller för att se HD-sändning, samt för att kunna välja till fler kanaler från Värnamo Energis extra kanalutbud, så måste du ha ett programkort. Du behöver även ha en mottagningsutrustning (antingen en CA-modul eller en digitalbox eller en dubbeltunerbox) att stoppa programkortet i.

  • Dubbeltunerbox och programkort används främst av dig som har en ”tjock-TV” eller en äldre ”platt-TV” som INTE stödjer CI+, MPEG4 eller HD.
  • Dubbeltunerbox och programkort kan även användas av dig som har en nyare ”platt-TV” som saknar inbyggd inspelningsfunktion. Med dubbeltunerbox och en separat hårddisk kan du nämligen spela in kanaler. Tack vare att dubbetunerboxen har två tunerhuvuden kan du spela in en kanal samtidigt som du tittar på en annan kanal.

På sidan TV-installation får du tips och goda råd hur du kan kontrollera vilka tekniska förutsättningar din TV-apparat har, se rubriken Kontrollera dina TV-apparater.


Hur mycket kostar en dubbeltunerbox?

Dubbeltunerbox kostar 2 495 kr/st i engångsavgift. Dubbeltunerboxen är din egendom. Du behöver även ha ett programkort. Kostnad för programkort tillkommer. Ska du spela in behöver du även ha en separat hårddisk. Kostnad för separat hårddisk tillkommer.


Vilka fördelar / nackdelar finns det med dubbeltunerbox?

  • Med programkort och dubbeltunerbox kan du se alla kanaler du abonnerar på digitalt, oavsett vilken sorts TV-apparat du har. Du kan även när som helst lägga till och ta bort extra kanalutbud, genom att logga in på sidan TV Kanaler.
  • Med programkort och dubbeltunerbox och en separat hårddisk kan du spela in en kanal och samtidigt titta på en annan kanal, tack vare att dubbeltunerboxen har två tunerhuvuden.
  • Om du väljer att se dina kanaler via en dubbeltunerbox, så får du två fjärrkontroller. Dels din TV-apparats fjärrkontroll som du sätter av/på TV-apparaten med, och dels en fjärrkontroll till dubbeltunerboxen, som du växlar kanal med.

Hur beställer man dubbeltunerbox?

Enklast beställer du dubbeltunerbox och programkort samtidigt som du beställer kanaler under sidan TV-kanaler. Se detaljerad information om pris och villkor i webformuläret ovan. Eller Kontakta Kundtjänst om du vill ha personlig hjälp, vi hjälper dig gärna.