Beställ Digitalbox

Steg 1: Kostnad produkt

Engångskostnad 795 kr/st

Steg 2: Information & villkor

OBS! Digitalbox säljs med programkort . Gå till sidan om programkort för att beställa Digitalbox.

Har du redan programkort och vill köpa en Digitalbox utan att köpa ett nytt programkort (du vill ersätta mottagningsutrustning du har hemma sedan tidigare). I så fall måste du kontakta kundtjänst som hjälper dig administrera köpet manuellt, då ditt befintliga programkort måste knytas om manuellt till en ny Digitalbox.

Värnamo Energis personuppgifts policy Personuppgiftspolicy
Värnamo Energis allmänna regler för debitering Fakturavillkor allmänna
Villkor för ångerrätt enligt distansavtalslagen Ångerrät

Digitalbox - Mottagningsutrustning


Måste man ha digitalbox?

För att titta på Bas-paketets kanaler digitalt eller för att se HD-sändning, samt för att kunna välja till fler kanaler från Värnamo Energis extra kanalutbud, så måste du ha ett programkort. Du behöver även ha en mottagningsutrustning (antingen en CA-modul eller en digitalbox eller en dubbeltunerbox) att stoppa programkortet i.

  • Digitalbox och programkort används främst av dig som har en ”tjock-TV” eller en äldre ”platt-TV” som INTE stödjer CI+, MPEG4 eller HD.
  • Digitalbox och programkort kan även användas av dig som har en nyare ”platt-TV” som saknar inbyggd inspelningsfunktion. Med digitalbox och en separat hårddisk kan du nämligen spela in den kanal du tittar på om du köper till en separat hårddisk.

På sidan TV-installation får du tips och goda råd hur du kan kontrollera vilka tekniska förutsättningar din TV-apparat har. Se Kontrollera dina TV-apparater.


Hur mycket kostar en digitalbox?

Digitalbox kostar 795 kr/st i engångsavgift. Digitalboxen är din egendom. Du behöver även ha ett programkort. Kostnad för programkort tillkommer. Ska du spela in behöver du även ha en separat hårddisk. Kostnad för separat hårddisk tillkommer.


Vilka fördelar / nackdelar finns det med digitalbox?

  • Med programkort och digitalbox kan du se alla kanaler du abonnerar på digitalt, oavsett vilken sorts TV-apparat du har. Du kan även när som helst lägga till och ta bort extra kanalutbud, genom att logga in på sidan TV Kanaler.
  • Med programkort och digitalbox och en separat hårddisk kan du spela in den kanal du tittar på. Vill du kunna spela in en kanal och samtidigt titta på en annan kanal, ska du välja en dubbeltunerbox istället för digitalbox.
  • Om du väljer att se dina kanaler via en digitalbox , så får du två fjärrkontroller. Dels din TV-apparats fjärrkontroll som du sätter av/på TV-apparaten med, och dels en fjärrkontroll till digitalboxen, som du växlar kanal med.

Hur beställer man digitalbox?

Enklast beställer du digitalbox och programkort samtidigt som du beställer kanaler under sidan TV-kanaler. I webformuläret ovan finns detaljerad information om pris och villkor. Eller Kontakta Kundtjänst om du vill ha personlig hjälp, vi hjälper dig gärna.