Beställ HRT 1

Steg 1: Ingående kanaler


Steg 2: Kostnad tjänst

Månadskostnad HRT 1
Bindningstid

1 kalendermån uppsägningstid

HRT 1-paketet


Om HRT1-paketet

För att se HRT1-paketet måste du som grund ha ett abonnemang på det paket vi kallar Bas-paketet. När du har Bas-paketet på plats och ett aktivt programkort och mottagningsutrustning, kan du lägga till HRT1-paketet och så många kanalpaket som du önskar, när du vill. HRT1-paketet sänds i HD så din egen TV behöver ha stöd för detta format, alternativt kan du se kanalerna via vår digitalbox som har inbyggt stöd för detta format.


Vilka kanaler ingår i HRT1-paketet?

HRT1 är en public service-kanal från Kroatien. Blandad underhållning, serier och faktaprogram varvat med nyheter på kroatiska. Se exakt information om vilka kanaler som ingår, sändningsteknik och bindningstid ovan. Klicka på kanalikonerna för att få detaljerad information om respektive ingående kanal.


Så beställer du TV Kanaler från Värnamo Energi!

Ny TV-kund
Är du ny kund anger du din adress och kan sedan genomföra din TV-beställning om din fastighet är ansluten till Värnamo Energis fibernät och om du har ett aktivt abonnemang på Bas-paketet*. För att se tilläggskanaler behöver du ha programkort och mottagningsutrustning, detta kan du beställa när du går igenom stegen i beställningsformuläret ovan. * Bor du i villa abonnerar du själv på Bas-paketet. Bor du i lägenhet kan din hyresvärd stå för Bas-paketet.

Befintlig TV-kund
Är du redan TV-kund hos Värnamo Energi kan du enkelt lägga till och ta bort kanaler efter att du har loggat in. Vill du ha personlig hjälp eller har frågor om din TV-tjänst kan du kontakta kundtjänst, vi hjälper dig gärna!