Disney-paketet

Steg 1: Ingående kanaler


Steg 2: Kostnad tjänst

Månadskostnad Disney-paketet Ange adress / logga in för att se pris

Bindningstid

1 kalendermån uppsägningstid

Tillbaka till tv start

Disney-paketet


Om Disney-paketet

För att se Disney-paketet måste du som grund ha ett abonnemang på det paket vi kallar Bas-paketet. När du har Bas-paketet på plats och ett aktivt programkort och mottagningsutrustning, kan du lägga till Disney-paketet och så många kanalpaket som du önskar, när du vill. Disney-paketet sänds i MPEG4 så din egen TV behöver ha stöd för detta format, alternativt kan du se kanalen via vår digitalbox som har inbyggt stöd för detta format.


Vilka kanaler ingår i Disney-paketet?

Kanalerna som ingår i Disney-paketet är utvalda för att passa såväl de allra minsta barnen som de äldre tonåringarna. Alltifrån lärande och pedagogiska tecknade program för små barn 2-4 år till underhållande serier för de äldre ungdomarna. Varvat med traditionella tecknade klassiker och de bästa utbudet från Disneys värld. Se exakt information om vilka kanaler som ingår, sändningsteknik och bindningstid ovan. Klicka på kanalikonerna för att få detaljerad information om respektive ingående kanal.


Så beställer du TV Kanaler från Värnamo Energi!

Ny TV-kund
Är du ny kund anger du din adress och kan sedan genomföra din TV-beställning om din fastighet är ansluten till Värnamo Energis fibernät och om du har ett aktivt abonnemang på Bas-paketet*. För att se tilläggskanaler behöver du ha programkort och mottagningsutrustning, detta kan du beställa när du går igenom stegen i beställningsformuläret ovan. * Bor du i villa abonnerar du själv på Bas-paketet. Bor du i lägenhet kan din hyresvärd stå för Bas-paketet. Om du bor i en lägenhet där Värnamo Energis TV-tjänst inte är tillgänglig ännu, kan du diskutera med din hyresvärd om han/hon är intresserad av att få Värnamo Energi som TV-leverantör i hyresfastigheten.

Befintlig TV-kund
Är du redan TV-kund hos Värnamo Energi kan du enkelt lägga till och ta bort kanaler efter att du har

Hjälp? Vill du ha personlig hjälp eller har frågor om din TV-tjänst kan du kontakta kundtjänst, vi hjälper dig gärna!