Klimatutmaning - Utlottning


TACK TILL ALLA ER SOM DELTAGIT
& GJORT EN INSATS FÖR MILJÖN!

Alla som deltagit kommer få ett pris, dragning av de större vinsterna är inte gjord ännu, pga försenad hantering pga Corona-läget.
Vi återkommer i slutet av vecka 46 med prisutdelning!!


Var lite extra miljösmart 16 september – 30 oktober

– Så kan du vara med i vår utlottning av fina priser!


I början av september är det Klimtavecka i hela Jönköpings län. Därför vill vi inspirera dig till att göra klimatsmarta men enkla val i din vardag som faktiskt bidrar till en bättre miljö. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Ta chansen och samverka tillsammans. Gör något bra för klimatet och delta samtidigt i utlottningen av fina priser.


Fina priser till alla som deltar

Alla som deltar får en hållbar flergångs-kasse så du slipper köpa plastkasse när du handlar. Vi lottar även ut presenkort på Bredaryds Wärdshus värde 1500 kr, presentkort på Värnamos Bowinghall värde 500 kr, Entrebiljetter till Vandalorum värde 200 kr, Lokalproducerad sylt och honung värde 200 kr.


Så deltar du i utlottningen!

Enklast deltar du i utlottningen genom att fylla i det digitala utlottningsformuläret längre ner på sidan. Utför minst en klimataktivitet per nivå. När du tagit dig från start till mål kan du delta i vår utlottning. Utför aktiviteterna och anmäl dig i utlottningsformuläret nedan före 30 oktober!