Mina avtal


Så ser du dina avtal

Mina avtal – på denna samlingssida får du en samlad överblick med kortfattad information om de pågående avtal du har hos Värnamo Energi och Värnamo Elnät.

Dina avtal blir synliga ovanför denna blåa textruta, om du har loggat in på hemsidan. 

Se sidan Inloggningsguide om du får problem med att logga in. Alternativt Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig att logga första gången. (Om du inte har några aktiva avtal på tjänster hos oss så visas ingen information även om du loggat in).

Om du går till samlingssidan Mina TV-tillval får du en överblick över dina TV-tjänster.

Du hittar även mer detaljerad information om de tjänster och produkter du har hos Värnamo Energi om du i inloggat läge surfar runt på de olika verksamhetssidorna på vår hemsida.


Så ändrar du dina avtal

Ska du flytta? Beror dina avtalsändringar på att du ska flytta? I så fall ändrar du alla dina avtal samtidigt genom att göra en Flyttanmälan.

Ska du bo kvar, men ändå vill du ändra eller avsluta något av dina avtal, så gör du enklast detta genom att på in på respektive tjänsts verksamhetssida.

Följande avtalsändring kan du göra på de olika verksamhetssidorna:


Så ser du vilka personuppgifter som är knutna till dina avtal

På sidan Mina personuppgifter ser du vilka kontaktuppgifter och vilka tjänster och avtal som vi registrerat på ditt personnummer. Här kan du även ändra telefonnummer och e-postadress om vi har registrerat felaktiga uppgifter(För att du själv ska kunna rätta telefonnummer eller e-postadress på sidan Mina personuppgifter, så  krävs det att du loggar in med mobilt bankid. Om du INTE har mobilt bankid, måste du kontakta kundtjänst om du vill begära en ändring av dina uppgifter.)

Läs mer om hur Värnamo Energi hanterar personuppgifter på sidan Personuppgiftshantering.


Värnamo Energis avtalsvillkor

Dina rättigheter och skyldigheter gällande betalning av de tjänster och produkter vi tillhandahåller är reglerade i lagar, allmänna branschavtalsvillkor och i enlighet med Värnamo Energis egna allmänna och särskilda avtalsvillkor för respektive verksamhetsområde och specifik tjänst / produkt. Se sidan Avtalsvillkor.


Frågor om dina avtal?

Kontakta kundtjänst om du inte hittar svar på dina frågor gällande dina avtal. Vi hjälper dig gärna!