Nyhet Bredband, 2019-10-29, Uppgradering Webmail E-post


Senast uppdaterad 2019-10-29

I natt har vår mailserver uppgraderats till en ny version. Uppgraderingen är nu klar och alla mailkonton kan användas igen precis som tidigare. I samband med uppgraderingen har webmailen fått ett nytt utseende samt lagringskapaciteten höjts till 500 Mb.

Förändringar i din webbmail

I pdf-dokumentet kan du läsa mer Nyheter i din webmail from 2019-10-29.


Har du frågor om webmail eller om din e-post?

Har du frågor om din webmail eller om de e-postkonton som du har skapat hos oss, kan du läsa mer på sidan om E-post.


Tidigare information som skickats ut 2019-10-23:

På natten till den 29:e oktober kommer vår mailserver att uppgraderas till en ny version. Om du har skapat ett e-postkonto hos oss, innebär detta att du inte kommer att kunna använda mailkontot under de timmar som uppgraderingen pågår. Så fort uppgraderingen är klar kommer vi att informera på denna sidan – därefter kommer mailkontot att kunna användas igen precis som tidigare. Preliminärt beräknas uppgraderingen vara klar vid 10-tiden på tisdagsmorgonen.

Efter uppgraderingen kommer Webmailen ha ett nytt utseende, samt att lagringskapaciteten för mailkontot höjs till 500MB.

OBS! Om du har sparat e-postkontakter på ditt mailkonto som du vill flytta med till den nya versionen, så måste du själv spara ner dina mailkontakter på en dator före den 29:e oktober. Om du gör det kommer du att kunna läsa in kontakterna i den nya versionen. 

Vill du inte flytta med några kontakter, behöver du INTE gör något alls, uppgraderingen sköts automatiskt och du kommer efter uppgraderingen kunna läsa och skicka dina mail precis som innan. Skickade och mottagna mail följer med över till den nya versionen.