Om Webmail 


 

Hur loggar jag in på Webmail nu när ni byggt om er hemsida?

Kunder som sedan gammalt har en Värnamo Energi webmailadress, kan komma åt sin webmail-e-post genom att klicka på Webmail-texten längst upp till höger på vår nya hemsida. Eller genom att skriva in adressen https://mail.varnamo.net direkt i din webbläsare.

 

Hur ändrar jag mitt Webmail lösenord?

Funktionalitet för att se och ändra lösenord på ett befintligt webmailkonto finns inte tillgängligt på vår nya sajt ännu. Har du ett befintligt webmailkonto och vill ändra lösenord, ber vi dig kontakta Värnamo Energi så hjälper vi dig hantera detta manuellt tills denna funktionalitet finns på plats på vår nya hemsida. Ring 0370-69 41 00.

 

Hur läser jag min Webmail-post i mobilen eller i olika e-postprogram?

På vårt Bredbandssupportsida hittar du videoguider som beskriver hur du lägger in webmailen i tex Iphone, Ipad, Outlook på dator, Thunderbird, mm. Länk: Gå till Videoarkiv med supportfilmer

 

Varför kommer det inga nya brev till min Webmail-adress?

Kontrollera att det finns ledigt utrymme på e-postkontot. Detta kan göras genom att logga in på vår webmail genom länken http://mail.varnamo.net med e-postadressen och tillhörande lösenord, sedan klicka på inställningar och kontrollera kvot.

Se hur du använder vår Webmailtjänst samt hur du gör olika inställningar i videoguiden om vår webmail-tjänst.
Länk: Videoguide så använder du Värnamo Energis Webmail

Lägg in webbmail i mobilen

Se mer om Webmailtjänsten

Kontakta Kundtjänst