Programkort & Utrustning


För att se hela TV-utbudet i HD-kvalitet och för att kunna lägga
till extrakanaler behöver du programkort och utrustning.

Du behöver ha ett Programkort!

För att se ALLA Bas-paketets digitala kanaler och för att se HD-sändningarna, samt för att kunna beställa extrakanaler, så behöver du ha ett programkort. Du behöver även ha en CA-modul eller en digitalbox, att stoppa programkortet i. Programkort kostar 295 kr/st i engångs startavgift samt månadskostnad 29 kr/mån/st. Max 5 programkort per hushåll. Bindningstid 12 kalendermånader, uppsägningstid 1 kalendermånad. Om Programkortet inte sägs upp förlängs abonnemanget automatiskt 1 kalendermånad i taget. Via hemsidan kan du enkelt köpa Programkort och tillhörande utrustning.  

Välj till CA-modul

CA-modul används av dig som har en nyare ”platt-TV” med inbyggt stöd för både CI+, MPEG4 och HD. OBS! Har du en ”tjock-TV” eller en äldre ”platt-TV” som saknar stöd för CI+, MPEG4 eller HD, så fungerar det inte att ha en CA-modul, då bör du välja en digitalbox istället. På hemsidan kan CA-modul köpas vid samtidig beställning av programkort. CA-modul kostar 595 kr/st. CA-modulen & programkortet installeras inuti din TV-apparat, se mer på separat sida. 

Välj till Digitalbox

Digitalbox används främst av dig som har en ”tjock-TV” eller en äldre ”platt-TV” som INTE stödjer CI+, MPEG4 eller HD.
Digitalbox kan även användas av dig som har en nyare ”platt-TV” som saknar inbyggd inspelningsfunktion. Om du köper till en separat hårddisk kan du med en digitalbox spela in den kanal du tittar. På hemsidan kan Digitalbox köpas vid samtidig beställning av programkort. Digitalbox kostar 895 kr/st. Programkortet installeras i din Digitalbox som ansluts till din TV-apparat, se mer på separat sida.

Tillbehör Separat Hårddisk

Separat hårddisk är ett valfritt tillbehör. Med en separat hårddisk kan du som har Programkort och en Digitalbox eller en Dubbeltunerbox spela in program som lagras på hårddisken. På hemsidan kan Separat hårddisk köpas vid samtidig beställning av programkort. Separat Hårddisk kostar 695 kr/st.

Behöver du ersätta ett trasigt kort, box eller modul?

På hemsidan kan du enbart köpa digitalbox eller Ca-modul tillsammans med programkort. Detta beror på att programkort knyts till utrustningen. Behöver du ersätta en trasig box eller modul måste du kontakta vår support så hjälper vi dig.

Beställ TV-tjänster

Kontakta Kundtjänst