Aktivera play-tjänst, streama kanaler


Vi erbjuder playtjänst i apparna; Viaplay, C More och Finnveden Media.
Se villkor samt instruktion hur du aktiverar playtjänster nedan.

Aktivera Viaplay

Gäller dig som abonnerar på bredband 500 Mbps eller bredband 1 Gbps eller har tv-abonnemang på V Sport, V Film eller V Premium.

Aktivera C More Play

Gäller dig som har tv-abonnemang på C More Sport, C More Standard eller C More Premium.

Bild på en hand som håller en smartmobil med appen FinnvedenMedia

Aktivera FinnvedenMedia appen

FinnvedenMedia appen kan inte laddas ner ännu. Välkommen åter till denna infosida längre fram i tiden. (Gäller dig som har abonnemang på Grundpaketet eller något av Finnvedens Medias extra kanalpaket, samt har ett programkort.)

Villkor för att kunna använda playtjänster 


• Vi erbjuder play-tjänst i C More’s app till kunder som har tv-abonnemang på extrakanalpalet från C More, de C More kanaler man abonnerar på kan streamas i C More's app. 

• Vi erbjuder play-tjänst i Viaplay-appen till kunder som har tv-abonnemang på något av V paketen, de V-kanaler man abonnerar på kan streamas i Viaplay-appen.

• Vi erbjuder play-tjänst Viaplay Film & Series till kunder som har bredbandsabonnemang med hastigheten 500Mbps.

• Vi erbjuder play-tjänst Viaplay Total till kunder som har bredbandsabonnemang med hastigheten 1Gbps.

• FinnvedenMedia appen kan inte laddas ner ännu. Vi återkommer med ett exakt datum längre fram, samt informerar då om hur du hämtar och aktiverar appen. När FinnvedenMedia-appen kan laddas ner, kommer vi ge info om vilka enheter du kan streama med, samt förklara hur appen fungerar. FinnvedenMedia-appen är till för kunder som har aktivt programkort och tillgång till Grundpaketet eller abonnemang på något av våra tilläggspaket.

Beställ TV-tjänster

Kontakta kundtjänst