Vanliga frågor & svar om vår TV-tjänst

Hittar du inte svar på det du undrar över är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 • På grund av ökad kostnadsbild för rättigheter så stod vi inför valet att göra en större prishöjning för alla, eller att förändra vår tv-tjänst i grunden.

  Nu kan vi i Grundpaketet erbjuda de 14 mest efterfrågade kanalerna till alla, samt även ett flexibelt tillval för dem som önskar (Flex7 eller Flex14) till ett marknadsmässigt pris.
  Vår nya flextjänst innebär en möjlighet till förändring av kanalutbud varje dag (utöver Grundpaketet).

  Länk: Läs om nyheter i tv-tjänsten

 • Har du haft ett abonnemang på Baspaketet blir du automatiskt överflyttad till nya Grundpaketet den 1 juni. Du kommer se de kanaler som ingår i Grundpaketet på din tv på samma sätt som du gjort förut. Längre fram när vår nya app är lanserad kommer du om du vill även kunna streama kanalerna i Grundpaketet. (Läs mer om streaming längre ner). 

  OBS! Vill du INTE bli överflyttad till Grundpaketet, behöver du logga in på Mina sidor och avsluta abonnemanget eller kontakta kundtjänst kund@varnamoenergi.se.

 • Allt fungerar som tidigare, dessutom kommer du längre fram även kunna streama alla kanaler i dina kanalpaket. Streamingappen FinnvedenMedia kan inte laddas ner ännu. Vi återkommer med ett exakt datum för appen längre fram.

 • Om du bara vill se kanalerna som ingår i Grundpaketet analogt på din TV-apparat så behövs inget
  programkort. Om du vill se kanaler i HD, kunna streama kanaler eller vill lägga till extra kanalpaket behövs programkort och utrustning.

 • Det innebär att ditt tv-program skickas över internet och kommer kunna ses t. ex. på en surfplatta eller med en Apple TV. Du kommer kunna välja själv NÄR och HUR du vill titta (upp till sju dagar bakåt i tiden). Vi har stöd för flera olika plattformar. Alla kanalerna du abonnerar på kommer kunna streamas. Appen kan inte laddas ner ännu, vi återkommer med ett exakt datum längre fram.

 • För att kunna streama kanaler krävs ett aktivt abonnemang på Grundpaketet, programkortsabonnemang, den kostnadsfria appen FinnvedenMedia samt en internetuppkoppling (extrakostnad kan tillkomma). FinnvedenMedia appen kan inte laddas ner ännu, vi återkommer med ett exakt datum längre fram.

  C Mores och Viasats kanaler streamas från egna appar.  

  Länk: Streama kanaler, aktivera playtjänst

Fler frågor och svar

.

Beställ TV-tjänster

Programkort & utrustning

Kontakta Kundtjänst