Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


BB / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


earthhour
Lördag 24 mars klockan 20.30–21.30 är det dags för Earth Hour – världens största miljömanifestation som vuxit från symbolhandling till en rörelse som engagerar miljontals människor, företag och städer världen över. Tillsammans kan vi skapa enorm förändring, så varför inte låta årets Earth Hour bli ditt startskott för hur du kan bidra till ett mer planetvänligt liv?
 
För oss på Värnamo Energi är det en självklarhet att delta i projekt som syftar till att förbättra vårt klimat. Därför vill vi uppmärksamma Earth Hour som inträffar nu på lördag. Från början handlade Earth Hour om att uppmana människor att släcka lampan under en timme, men detta ska ses som en symbolisk handling, då själva nedsläckningen i sig, inte bidrar till någon nämnvärd minskning av koldioxidutsläppen i kommunen. Den som släcker tio glödlampor en timme sparar uppskattningsvis 0,4 kWh el. Av all el vi levererar till kunder som har elavtal hos oss, kommer dessutom 97 % av elen från ursprungsmärkt, förnybar (och därmed klimatvänlig) vattenkrafts el (resterande 3 % kommer från är lokal vindkraft). Detta innebär att våra elavtalskunders lampor inte medför några koldioxidutsläpp alls, vare sig de är av eller på.

Men, det vi vill betona är att, när du ändå släcker lampan en timme på lördag - så passa då på att fundera över hur just du kan bidra till en bättre och klimatvänligare framtid för oss alla. Förutom att teckna elavtal med ett bolag som levererar klimatsmart el, så finns det också mycket annat du kan göra. På Världsnaturfondens hemsida WWF Earth hour så kan du delta hittar du massor av tips!
Kivra
 
banner start el 2018-03-05
 
elnttariffer foretag      elnttariffer privat
 
tv
 
Energiskatten flyttar till elnätsfakturan
 

 

fiberkarta narvarme 2017
 
Kvartalsfaktura ersätts av faktura varannan månad!
 
Varning för falsk webenkät
 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00
E-post: kund@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors: 07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


 

 

Senaste nyheter


2018-03-01
1 mars justeras elnätstarifferna för privatkunder och företag. Länk till företagstariffer. Länk till privatkundstariffer.


2018-02-28
Varning! Vi vill återigen varna för de bluffenkäter som kan poppa upp när du surfar. Har du fått erbjudande om en surfplatta eller mobiltelefon som tack för ett enkätsvar? Läs mer om bluffenkäter.


 

DRIFTINFO:
Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00