Mina Sidor

Välkommen att logga in på Mina Sidor. Här hittar du information om dina fakturor, din förbrukning och övriga kunduppgifter.

Inloggning Mina Sidor

Elavtal Elpriser

.

TV Värnamo Energi Bredband TV via fiber play-pa-kopet

.

Biokraftvärmeverk Värnamo Energi Grön Fjärrvärme Fjärrvärme Värnamo Energi
 

Kontakta kundteam

Välkommen att ringa, maila och besöka oss.

Telefon: (Ordinarie öppettider)
0370-69 41 00

E-post:
kund@varnamoenergi.se


VÅRA ÖPPETTIDER:
Mån-Tors:
07.30-16.30

Fredag & dag före helgdag:
07.30-15.30

Lunchstängt:

12.00-13.00

Felanmälan på el, fjärrvärme,
bredband eller TV kan göras
dygnet runt per telefon
0370-69 41 00


 

Senaste nyheter


Driftinformation
Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


Oseriösa elssäljare på Doktorsgatan, Gränsgatan, Ringvägen och Blåbärsvägen

Värnamo Energi vill åter varna för oseriösa elsäljare. Flera oroliga kunder på ovan nämnda gator har berättat för oss att det just nu finns tvivelaktiga elförsäljare i farten.

Dessa dörrknackande elsäljare påstår att alla i området måste byta elbolag till det bolag de företräder. De har även påstått att Värnamo Energis el är dålig för miljön och produceras av kolkraft, vilket är helt fel. Vår el produceras uteslutande av grön förnybar vatten-, vind- och biokraft. Detta har vi ursprungsgarantier som styrker. 

Vi tycker att det är väldigt tråkigt att det finns elsäljare som medvetet vilseleder dig som kund. Vi uppmanar därför dig som tycker att du blivit utsatt för oseriös försäljning att göra en anmälan hos Konsumentverket. Att göra en anmälan är enkelt. Länk till Konsumentverkets anmälan sida.

OBS! Vi vill också påminna kunder som ingått avtal på så kallad "distans" (tex hemma vid ytterdörren, per telefon eller utanför mataffären), och sedan ångrat sig, alltid har två veckors ångerrätt efter att du fått bekräftelse på ett nytt avtal. Du har alltså rätt att häva avtalet om du är snabb. Kom ihåg att vi på Värnamo Energi gärna hjälper till om du känner dig osäker eller om du är orolig över att blivit lurad.