Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


BB / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


Driftstörning Internet
Senast uppdaterad 2017-06-22 Kl 08:00
Bredbandsnätet är nu åter stabilt. Vi har f.n. ingen känd driftstörning i bredbandsnätet.


Tidigare under veckan har temporära störningar förekommit i bredbandsnätet. Vi har identifierat ett antal enskilda kunder som i sitt hemmanätverk har en oskyddad router av ett specifikt märke. Dessa kunders routrar har angripits och därefter stört ut delar av bredbandsnätet.

För att skydda bredbandsnätet har vi nu stängt ner de berörda kundernas access till bredbandsnätet. Avstängda kunder har i möjligaste mån kontaktats, vi fortsätter våra försök att nå ut med information om avstängningen till dessa kunder. På berörda kunders vägnar har vi även uppmanat leverantörer till dessa felbehäftade routrar att åtgärda utrustningen de levererat, så snart routrarna åtgärdas kommer kunderna åter kopplas in. Med dessa åtgärder hoppas och tror vi att vi uppnår stabil drift i nätet. Om du upplever störningar är vi tacksamma om ni kontaktar Värnamo Energi på telefonnummer 0370-69 41 00 för felanmälan.

Fotnot. De specifika routrarna som antas orsakat störningarna, är felaktigt konfigurerade och oskyddade. Dessa routrar är ej köpta av/levererade av Värnamo Energi. Vi uppmanar kunder att välja en router av god kvalitet samt att alltid skydda sin router från främmande intrång genom att lägga in ett unikt användarnamn och unikt lösenord.

 
banner start el 2016-04-15
 

60 miljoner till fortsatt fiberutbyggnad 


Närvärme i Lanna, Bredaryd, Forsheda, Bor
 
nyhetsbrev Banner
 
Fiberkarta kundtidning-1-2017
 
Varning för falsk webenkät
 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00
E-post: kund@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors: 07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


 

 

Senaste nyheter

DRIFTINFO:
Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 

FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme, 
bredband eller TV kan göras 
dygnet runt per telefon 
0370-69 41 00


Varningar
Vi vill återigen varna för de bluffenkäter som kan poppa upp när du surfar. Har du fått erbjudande om en rakapparat, surfplatta eller mobiltelefon som tack för ett enkätsvar? Läs mer.