Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


Bredband / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


miljobingo artikel top
Tävla i klimatveckan !

Var lite extra miljösmart mellan 4 september och 4 oktober så kan du vara med i vår utlottning av en elcykel värde 15.000 kr!

Därför samordnar vi en utlottning!

Du har väl inte missat att det är Klimtavecka i Jönköpings län under september. Under klimatveckan vill vi inspirera dig till att göra klimatsmarta men enkla val i din vardag som faktiskt bidrar till en bättre miljö. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Ta chansen att göra något bra för klimatet och samtidigt delta i utlottningen av en elcykel värd 15.000 kr. Andra pris är ett presentkort på 2.000 kr på Wärdshuset Bredaryd som serverar lokala och hållbara rätter. Som extra vinster lottar vi även ut ett antal ex av Johanna Ståls/Naturskyddsföreningens bok ”Ett hållbart liv – en bok fylld med miljösmarta tips.

Så deltar du i utlottningen!

För att delta i utlottningen klipper du ut Miljöbingot från vår kundtidning som du fått hemskickad med posten. Eller skriver ut pdf:en som dyker upp när du klickar på länken  Miljöbingo Utlottningstalong. Därefter utför du de enkla klimatval du hittar i Miljöbingot. Kryssa för de klimataktiviteter du gör. När du gjort allt på en lodrät eller en vågrät rad får du en lottchans. Får du ihop fler rader får du fler lottchanser. Miljöbingot samarrangeras av Värnamo kommun, Finnvedsbostäder och Värnamo Energi. Lämna in din bingobricka och dina kontaktuppgifter på någon av arrangörernas besökskontor eller maila in din utlottningskupong till vår gemensamma utlottningsadress: klimatsmart@varnamoenergi.se
Lämna in bingobrickan senast 4:e oktober! (Ps. Vill du inte skriva ut pdf:en kan du spara pdf:en på din dator och därefter bifoga den som en bilaga när du mailar till oss.)

Mer information om Klimatveckan

Klimatveckan arrangeras av medlemmar i länets Klimatråd, som jobbar för att nå visionen om att Jönköpings län senast år 2050 ska bli ett plusenergilän. Klimatveckan präglas av gränsöverskridande, lättillgängliga och motiverande aktiviteter som ska öka medvetandet om fördelarna med ett aktivt klimatarbete. Alla aktiviterna under klimatveckan är kostnadsfria och öppna för alla. Du hittar agenda på vad som händer under klimatveckan i länet på: https://klimatveckan.klimatradet.se

miljobingo artikel bottom
 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00

E-post till Kundtjänst:
kund@varnamoenergi.se

E-post till Support bredband och tv:
support@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors:07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


Senaste nyheter

 

DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00