Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


Bredband / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


elrpirisbild 2018-12-18

 Prognosen varnar för högre elpriser i vinter!

Efter en rekord varm och torr sommar går vi nu mot vintertider. Under de senaste fem åren har elpriserna legat på låga nivåer och vi har vant oss vid att elen varit billig. Men eftersom vårens intågande dröjde under 2018, uteblev den vårflod som vanligtvis håller nere elpriserna. Därefter fick vi dessutom en torr sommar som orsakade ytterligare elprisstegringar. Om vintern bli kall kan det vara klokt att binda sitt elpris innan kylan slår till. Är du osäker på dina elkostnader svarar vi gärna på dina funderingar kring elavtal.
 

Med ett fast elavtal slipper du oroa dig

Genom att teckna avtal om bundet elpris slipper du oroas över att elpriset kan komma att gå upp i vinter på grund av kyla. Att teckna elavtal är lätt. Är du osäker på om du redan har ett elavtal, eller vill ha hjälp med att jämföra priser? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst.
 

Att teckna elavtal är lätt

Allra smidigast tecknar du avtal direkt här på vår hemsida: www.varnamoenergi.se/elhandel

eller kom och besök oss på Kapellgatan i Värnamo om du vill ha personlig service och rådgivning. Vi finns nära tillhands!

OBS! Om du INTE tecknat elavtal, köper du din el till ”Anvisningspris”. Detta beror på att elnätsföretag enligt ellagen är skyldiga att anvisa (välja) ett elhandelsföretag åt kunder som inte själva tecknat ett elavtal. Anvisningpris är ofta dyrare. På Konsumenternas energimarknadsbyrå hemsida www.energimarknadsbyran.se finns oberoende information om hur du tecknar elhandelsavtal. Där kan du även se jämförpriser från alla Sveriges elhandelsföretag.

 
Diagram över historiska elpriser

Som diagrammet nedan visar ligger elpriserna på en högre nivå just nu än vad de gjort de senaste fem åren. Kunder med hög elförbrukning minns nog år 2010. Då var det riktigt kallt och elpriserna var höga på grund av oväntat låg elproduktion i de svenska kärnkraftverken.

Under 2012 och ett flertal år framåt blev Sveriges eltillgång mer gynnsam med riktigt låga elpriser, under flera år i följd.

2018 började elpriserna öka, dels på grund av försenad vårflod som följdes av en rekordtorr och varm sommar. Vattennivån i vattenkraftsmagasinen minskade rejält. Detta i kombination med ökade priser på elcertifikat och ursprungsgarantier, har trissat upp de rådande elpriserna.

Om vinten blir kall finns risk för höga pristoppar för dig med rörligt avtal. är du osäker på om du har rätt elavtal är du välkommen att e-posta kund@varnamoenergi.se eller ringa oss på 0370-69 41 00 så hjälper vi dig gärna.

eldiagram 2018-12-18
 
.....   .....
 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00

E-post till Kundtjänst:
kund@varnamoenergi.se

E-post till Support bredband och tv:
support@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors:07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


Senaste nyheter

 

DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00