Senaste nytt om TV

2019-07-01
Kanalen Discovery World läggs ner och ersätts av kanalen Investigation Discovery som är en kanal fylld med spännande brotts- och mordutredningar. Dramatiseringar av verkliga händelser från FBIs och amerikanska polisens arbete. Investigation Discovery ingår i Familjepaketet och i Discovery Dokumetärpaketet

tillbehor 2012-12-03
 .
Du utgår alltid från vårt Baspaket som ger dig 22 familjevänliga kanaler, därefter kan du lägga till hur många extra kanaler du vill. För att se alla kanaler krävs programkort och mottagningsutrustning.
 

Programkort
 
Med ett programkort kan du se våra kodade kanaler och även lägga till och ta bort extrakanaler när du vill via vår hemsida. Lägg till kanaler när som helst på dygnet - se kanalen direkt. Många av tilläggskanalerna har endast 1 månads bindningstid och kan därmed läggas till och dra ifrån varje kalendermånad. Perfekt för dig som vill lägga till extra mycket TV periodvis, tex vid högtider, vid jul, till påsk, på semestern eller när det är slutspelsdags.
 
Programkort kostar 29 kr/mån per kort. Engångs aktiveringskostnad tillkommer med 295 kr per kort. Max tillåtet antal programkort per hushåll är 5 st.
 
Köp Programkort.
 

ikon tv programkort 2014-02-24


 

CA-modul
 
Med en CA-modul och ett programkort kan du som har platt-TV med inbyggd digitalbox, se vårt kodade digitala utbud. Om din TV stödjer den nya standarden CI+ så ger CA-modulen dig även tillgång till högupplösta HD-kanaler.
 
CA-modul kostar 595 kr i engångskostnad. Programkort köps separat, kostnad för programkort tillkommer, se ovan.
 
Köp CA-modul.

CA-modul


Digitalbox
 
Med Digitalboxen kan du se digitala kanaler och spela in samma kanal som du tittar på, på en separat hårddisk (hårddisk medföljer ej utan köps separat se info nedan). Om din TV är HD ready så ger digitalboxen dig tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till boxen.
 
Digitalboxen kostar 895 kr i engångskostnad. Programkort köps separat, kostnad för programkort tillkommer, se ovan.
 
Köp Digitalbox.
 

Digitalbox


Dubbeltunerbox
 
Med Dubbeltunerboxen som har dubbla tunerhuvuden, kan du se en digital kanal och samtidigt spela in en annan kanal på en separat hårddisk (separat hårddisk medföljer ej, köps separat se info nedan). Om din TV är HD ready så ger Dubbeltunerboxen dig även tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till dubbeltunerboxen. 
 
Dubelltunerbox kostar 2495 kr i engångskostnad. Programkort köps separat, kostnad för programkort tillkommer, se ovan.
 
Köp Dubbeltunerbox.
 
Dubbeltunerbox

Separat hårddisk
 
Separat hårddisk är ett tillbehör till Digitalboxen och Dubbeltunerboxen. Genom att ansluta den separata hårddisken till din box kan du spela in program.
 
Separat hårddisk kostar 695 kr/st i engångskostnad.
 
Köp Separat hårddisk.
 

Separat hårddiskKlicka på länken för att komma till beställningsformuläret.
 

Inloggning Kundsida Bredband / TV

Användarnamn:


Lösenord:


Inloggning Webmail

E-Postadress:

Lösenord:

FÖR DIG MED PROGRAMKORT

programkort


Lägg till / ta bort TV-kanaler online

Senaste nyheter

 

DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00