Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


Bredband / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


sponsring

Sponsring – samarbete & lokalt engagemang

Genom vårt lokala engagemang vill vi skapa goda relationer till såväl kunder och som till vår övriga omgivning.

Värnamo Energis sponsring bygger på ömsesidig nytta. Vi sponsrar föreningar inom idrott, kultur och miljö då detta är verksamheter som vi gärna vill vara en aktiv del av. Vi stöttar främst barn- och ungdomsverksamheten och ska gynna föreningar inom Värnamo kommun. Vi är ett lokalt bolag som vill stöttar där vi verkar. För mer detaljerad info läs vår sponsorpolicy.

Vanliga frågor och svar om våra riktlinjer för sponsorsamarbeten finner du även under frågor och svar på sidan 2 i vår faktafolder om våra sponsorsamarbeten.

Vill du att Värnamo Energi ska sponsra just din organisation eller verksamhet? Då ska du först läsa på i vår sponsorpolicy och sedan göra en sponsoransökan via vårt sponsoransökansformulär. Printa, fyll i och skicka in din ansökan till Värnamo Energi senast 30 oktober. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

OBS! Notera att vi enbart behandlar inkomna sponsringsansökningar en gång om året i november, då nästkommande års sponsorbudget fastställs. Däremellan har vi inte möjlighet att hantera enskilda ärenden. Din förenings/verksamhets sponsoransökan för nästkommande år vill vi därför ha in senast 30 oktober.

 

Mängden pengar som är avsatta för sponsring är begränsad och det kommer alltid att göras ett urval av alla ansökningar vilket kan betyda att alla sökande inte kommer att få sponsring även om de uppfyller kraven.

sponsring2

 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00

E-post till Kundtjänst:
kund@varnamoenergi.se

E-post till Support bredband och tv:
support@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors:07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


Senaste nyheter

 

DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00