Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


varmetekniker

Vi behöver ytterligare en medarbetare för våra fortsatta nätutbyggnader och drift av våra pannanläggningar bl.a. innehållande ett nytt kraftvärmeverk.

 VÄRMETEKNIKER

Arbetsuppgifter:
Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå i att driva och utveckla vår fjärrvärmeverksamhet med tillhörande panncentraler och nät samt kundspecifika projekt. Du kommer att ingå i en grupp medarbetare med individuella ansvar för olika funktioner och bedriver utifrån detta gemensamt verksamheten på ett effektivt sätt under ledning av teknisk chef.

Bakgrund:
Vi ser gärna att du har en Yrkeshögskole- eller Kvalificerad yrkesutbildning. Vi värdesätter erfarenhet och god kännedom om värmeproduktion och distribution, styr och reglerteknik samt enklare projektledning. Du måste ha intresse av och vara lyhörd för kundens önskemål samt ha en god samarbetsförmåga med kollegor och leverantörer. Beredskapstjänst ingår. Körkort är ett krav.

Frågor besvaras av:
Leif Söderlind, Teknisk chef, tel 0370-69 41 29, leif.soderlind@varnamoenergi.se

Fackliga företrädare:
Per-Olof Olsson, Sveriges Ingenjörer. Sonny Axelsson, Vision. Stefan Nilsson, SEKO.

 

Välkommen med Din ansökan:
Vi samarbetar med ett externt rekryteringsbolag och tillämpar löpande rekrytering. Välkommen med Din ansökan till Pia Odin, Personalchef: pia.odin@varnamoenergi.se 

 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00
E-post: kund@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors: 07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


 

 

Senaste nyheter

DRIFTINFO:
Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 

FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme, 
bredband eller TV kan göras 
dygnet runt per telefon 
0370-69 41 00


Varningar
Vi vill återigen varna för de bluffenkäter som kan poppa upp när du surfar. Har du fått erbjudande om en rakapparat, surfplatta eller mobiltelefon som tack för ett enkätsvar? Läs mer.