Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


BB / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


Erbjudande om Surfplatta eller smartphone Varning för bluff

FALSK ENKÄT PÅ INTERNET & PÅ FACEBOOK

Vi har haft ett flertal kunder som hört av sig till oss och berättat att de fått ett erbjudande på internet och i mobiltelefonen att Värnamo Energi belönar en webtävling eller en webenkät med tackgåva i form av en surf platta / en smartphone. Varning detta är en bluff!

 


 

Senast uppdaterad 2017-07-07

Vi vill understryka att vi INTE har några sådana erbjudande. Vi står INTE bakom den webenkät som kan dyka upp i din webläsare eller i ditt Facebook-flöde. 


Varning! En av våra kunder tackade ja till tackgåvan och uppgav sina kontouppgifter varpå pengar drogs från kundens konto.

Vi har polisanmält ärendet. Vi har även informerat om bluffen via notiser i Värnamo.nu samt i Värnamo Nyheter. Vi har även varnat våra kunder för detta blufferbjudande i vår kundtidning som gick ut till alla kommunens huhåll i april. Vi vill uppmana våra kunder att aldrig uppge sina kontouppgifter till okända sajter eller vid tveksamma köp/tjänster.

 

Se nedan hur bluffebkäten kan se ut på internet. Varning svara INTE på denna enkät!
Utseende har ändrats under våren och inbland har det erbjudits en smartphone, någon gång ett par sneakers och nu sist erbjöds en kontantgåva på 500 kr.

bluffenkt

 

Se nedan hur bluffebkäten kan se ut på Facebook. Varning svara INTE på denna enkät!
Utseende har ändrats under våren och inbland har det erbjudits en smartphone, någon gång ett par sneakers och nu sist erbjöds en kontantgåva på 500 kr.

bild bluffenkt facebook 2016-05-23

 

 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00

E-post till Kundtjänst:
kund@varnamoenergi.se

E-post till Support bredband och tv:
support@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors:07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


Senaste nyheter


2018-11-01
Saknar du din bredbandsfaktura? Från och med nu får alla bredbands- & TV-kunder fakturan i efterskott. I samband med denna ändring kommer det bli ett glapp tills du får nästa faktura. Läs mer om vad debitering i efterskott innebär för dig som är bredbands- och/eller TV-kund.


DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00