Senaste nytt om TV

2019-07-01
Kanalen Discovery World läggs ner och ersätts av kanalen Investigation Discovery som är en kanal fylld med spännande brotts- och mordutredningar. Dramatiseringar av verkliga händelser från FBIs och amerikanska polisens arbete. Investigation Discovery ingår i Familjepaketet och i Discovery Dokumetärpaketet

Discovery Dokumentär-paketet
 Discovery Image 2013-10-10
Discovery Dokumentär-paketet är ett brett dokumentärpaket som ger dig spännande program om vetenskap, teknik och forskning, men även underhållning i form av realityserier som ger dig inblick i andra verkligheter, levnadsöden och kulturer.
  
discovery-dokumentar

Investigation Discovery:Sänds i MPEG4-format. Dokumentärkanal.Visar program om brottsutredningar i USA där FBIs polisarbete dramatiserats.
 
Språk: Engelska. Textat på svenska.
 
Kanalplats: 169
Discovery Science: Sänds i MPEG4-format. Vetenskapskanal.Visar program både om urgamla mysterier och den senaste tekniken.
 
Språk: Engelska. Textat på svenska.
 
Sändningstid: Dygnet runt
 
Kanalplats: 168


tlc.gifTLC HD: Sänds i HD och MPEG4. Underhållningskanal. Visar program om spännande karriärer, mode, mat, desig, resor mm.
 
Språk: Engelska. Textat på svenska.
 
Sändningstid: Dygnet runt
 
Kanalplats: 170Discovery Dokumentär-paketet kostar 39 kr i månaden.
Kanalerna i Discovery Dokumentär-paketet sänds i MPEG4-format eller i HD. För att se MPEG4 kanaler krävs att din egen TV stödjer MPEG4 alternativt att du ansluter en digitalbox till din tv. För att se HD kanaler krävs att din egen TV är HD-ready, samt programkort och mottagningsutrustning (=CA-modul elelr digitalbox). För att se HD-kanaler med CA-modul krävs att din egen TV även stödjer CI+. Kostnad för Programkort, box eller CA-modul tillkommer.
Discoverypaketet har 1 månads bidningstid. Villkor för uppsägningstid. 
 

Inloggning Kundsida Bredband / TV

Användarnamn:


Lösenord:


Inloggning Webmail

E-Postadress:

Lösenord:

FÖR DIG MED PROGRAMKORT

programkort


Lägg till / ta bort TV-kanaler online

Senaste nyheter

 

DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00