Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


Bredband / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


Kabelvisning

Ska du gräva, schakta eller spränga?
Det är inte roligt att gräva av en ledning. Om du chansar och gräver utan att kolla i förväg, kan du bli skadeståndsskyldig om det skulle uppstå skador på el- värme eller bredbandsledningar. Kolla därför alltid innan du sätter igång, vare sig du gräver själv eller ger ett uppdrag till en företagare.

Kabelvisning via nationella Ledningskollen.se
I den kostnadsfria webbtjänsten Ledningskollen.se kan du som planerar att gräva, schakta eller spränga få omgående besked om vem som har olika typer av infrastruktur nedgrävd i närheten av ditt tänkta arbetsområde. Tjänsten fungerar för både privatpersoner, företag, myndigheter, kommuner och andra som planerar att gräva, schakta eller spränga på en specifik plats. Klicka på länken för att registrera dig på Ledningskollen.

Manuell kabelvisning, Värnamo Energi 
För privatpersoner som inte vill använda sig av webbtjänsten Ledningskollen ovan, så går det bra att istället anmäla sig i vårt eget kabelvisningsformulär nedan. Vi kommer då att kontakta dig för en manuell kabelvisning. OBS! Anmälan via formuläret nedan måste vara oss tillhanda minst 4 arbetsdagar innan du ska påbörja ditt grävarbete.

  • calendar

 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00

E-post till Kundtjänst:
kund@varnamoenergi.se

E-post till Support bredband och tv:
support@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors:07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


Senaste nyheter

 

DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00