Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


Bredband / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


Lediga jobb
Värnamo Energi - tryggt, nära hållbart!
Värnamo Energi erbjuder klimatsmart energi och högteknologiska IT-tjänster – betydelsefulla produkter som ger våra kunder konkurrenskraft, komfort och trygghet. Vi bidrar aktivt till samhällets utveckling genom att bygga ut el-, fjärrvärme- och fibernät i Värnamo kommun. Bolaget har idag 49 anställda, över 14 000 kunder och omsätter ca 380 MSEK. Värnamo Energi är helägt av Värnamo kommun.
 
 
 

 

NÄTVERKSTEKNIKER - till bredbandsgruppen

Värnamo Energi växer och vi förstärker vår teknikavdelning med en IT-tekniker. I rollen arbetar du främst mot våra företagskunder men också mot privatkunder som är i behov av teknisk support inom nätverk. Du ingår i vårt teknikteam på 5 personer som arbetar med nätverksmiljö så som installation, konfiguration och drift av switchar, routrar och brandväggar. Du kommer även jobba med datasäkerhet och servermiljö. Alla i teknik teamet har individuellt ansvar för olika funktioner och bedriver utifrån detta gemensamt verksamheten på ett effektivt sätt där beredskapstjänst kan komma att ingå.  Arbetsuppgifter:
* Daglig drift och fortsatt utveckling av den lokala nätverksmiljön.

* Felsökning av nätverksmiljöer, routrar, switchar och brandväggar.

* Support främst via mail och telefon men också genom personliga möten.

Bakgrund:
Vi ser gärna att du har studerat på universitet eller högskola med inriktning inom IT. Vi värdesätter även erfarenhet och god kännedom om bredbandsnät eller större datanätverk. Som person har du en utpräglad service- och ansvarskänsla, samt har en god samarbetsförmåga både internt och externt. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en supportande funktion där du har viljan och förmågan att leverera lösningar till användare med olika kunskapsnivåer och krav. Rollen innebär stor variation så det är viktigt att du har en förmåga att prioritera. Arbetet kräver också noggrannhet och ett gott ordningssinne.

Frågor besvaras av:
I denna rekrytering samarbetar Värnamo Energi AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson telefon 073 425 51 11.

Fackliga företrädare:
Per-Olof Olsson, Sveriges Ingenjörer. Sonny Axelsson, Vision. Stefan Nilsson, SEKO.

 

Välkommen med Din ansökan:

Ansökan och läs mer om tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se Sista ansökningsdag 17 juni. Djupintervjuer kommer genomföras direkt av Värnamo Energi och kan komma att påbörjas före sista ansökningsadatum.

 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00

E-post till Kundtjänst:
kund@varnamoenergi.se

E-post till Support bredband och tv:
support@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors:07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


Senaste nyheter

 

DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00