Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se information om dina kund-/anläggningsuppgifter som finns sparat i vårt system.
Här hittar du även statistik på din el- och fjärrvärmeförbrukning. Samt alla dina fakturor på el, fjärrvärme, bredband och TV. 

Logga In på Mina sidor
 
OBS! Vill du lägga upp nya e-postkonton eller se/ändra något i din TV-tjänst, så loggar du istället in på Bredband/TV-portalen nedan.
 


Bredband / TV-portal

Användarnamn:


Lösenord:


Lediga jobb
Värnamo Energi - tryggt, nära hållbart!
Värnamo Energi erbjuder klimatsmart energi och högteknologiska IT-tjänster – betydelsefulla produkter som ger våra kunder konkurrenskraft, komfort och trygghet. Vi bidrar aktivt till samhällets utveckling genom att bygga ut el-, fjärrvärme- och fibernät i Värnamo kommun. Bolaget har idag 49 anställda, över 14 000 kunder och omsätter ca 380 MSEK. Värnamo Energi är helägt av Värnamo kommun.
 
 
 

 

VÄRMETEKNIKER - till värmegruppen

Arbetsuppgifter:
Du kommer, tillsammans med övriga i värmegruppen, ansvara för den kontinuerliga driften och ständigt arbeta för hög tillgänglighet och effektivitet på våra anläggningar. I det dagliga arbetet kommer du också att vara en viktig kugge i vårt arbetsmiljö- och miljöarbete. Arbetet består av att jobba med värmeproduktionen i våra anläggningar i kommunen som i huvudsak drivs av biobränslen. Vid kraftvärmeverket har vi även elproduktion. Arbetsområdet omfattar även ledningsnät och kundcentraler. Du är med och bidrar till optimering, planering och i kundnära projekt. Värmegruppen har individuella ansvar för olika funktioner och bedriver utifrån detta gemensamt verksamheten på ett effektivt sätt under ledning av Produktionschefen.

Bakgrund:
Vi ser gärna att du har en Yrkeshögskole- eller Kvalificerad yrkesutbildning. Vi värdesätter också erfarenhet och god kännedom om värmeproduktion och distribution, styr och reglerteknik samt enklare projektledning. Du måste ha intresse av och vara lyhörd för kundens önskemål samt ha en god samarbetsförmåga med kollegor och leverantörer. Beredskapstjänst kommer att ingå. Körkort är ett krav.

Frågor besvaras av:
Leif Söderlind, Produktionschef, tel 0370-69 41 29, leif.soderlind@varnamoenergi.se

Fackliga företrädare:
Per-Olof Olsson, Sveriges Ingenjörer. Sonny Axelsson, Vision. Stefan Nilsson, SEKO.

 

Välkommen med Din ansökan:

Vi tillämpar löpande rekrytering. Välkommen med Din ansökan till Pia Odin, Personalchef:
pia.odin@varnamoenergi.se

 

 

FIRST LINE SUPPORT - till marknadsgruppen

Värnamo Energi växer och vi förstärker vår marknadsavdelning med en medarbetare till vår First Line Support. Här blir du en viktig del i vårt kundteam där du kommer vara den första kontakten ut mot våra privatpersoner som är i behov av teknisk support för våra bredbands och TV tjänster. Du kommer främst ge support via telefon och mail men även genom personliga möten. I rollen äger du och har uppföljningsansvar för dina ärenden och vid mer komplexa frågor tar du det vidare till Second Line Support.

Arbetsuppgifter:
* Ta emot supportärenden främst via telefon, mail och personliga möten

* Registrera inkommande ärenden i ett ärendehanteringssystem

* Genomföra felsökning och rådgiva/hjälpa kunden

* Ta emot felanmälan/support som sedan går vidare till Second Line Support

* Säkerställa att återkoppling sker till användaren när supportärendet är löst

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för teknik och du ser det som en självklarhet att alltid sätta kunden i fokus och göra ditt bästa i alla lägen. För att lyckas i rollen är du tålmodig och pedagogisk, då jobbet innebär att guida användare på olika kunskapsnivåer. Du ansvarar för ditt arbete och arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt. Som person ser vi att du är öppen, kommunikativ, och trivs med att hjälpa andra. Det är meriterande om du har erfarenhet av en supportfunktion men viktigast är att du har en serviceminded och lösningsfokuserad inställning i ditt arbete. Här får du möjlighet att kombinera dina kunskaper inom teknik med din känsla för service.

Känns detta som en roll för dig? I så fall, tveka inte utan ta chansen att bli en del i ett team som ständigt vill framåt!

Frågor besvaras av:
I denna rekrytering samarbetar Värnamo Energi AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson tel. 073 425 51 11.

 

Fackliga företrädare:
Per-Olof Olsson, Sveriges Ingenjörer. Sonny Axelsson, Vision. Stefan Nilsson, SEKO.

 

Välkommen med Din ansökan:

Ansök och läs mer om tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se Sista ansökningsdag är 17 juni.

 

 

NÄTVERKSTEKNIKER - till bredbandsgruppen

Värnamo Energi växer och vi förstärker vår teknikavdelning med en IT-tekniker. I rollen arbetar du främst mot våra företagskunder men också mot privatkunder som är i behov av teknisk support inom nätverk. Du ingår i vårt teknikteam på 5 personer som arbetar med nätverksmiljö så som installation, konfiguration och drift av switchar, routrar och brandväggar. Du kommer även jobba med datasäkerhet och servermiljö. Alla i teknik teamet har individuellt ansvar för olika funktioner och bedriver utifrån detta gemensamt verksamheten på ett effektivt sätt där beredskapstjänst kan komma att ingå.  Arbetsuppgifter:
* Daglig drift och fortsatt utveckling av den lokala nätverksmiljön.

* Felsökning av nätverksmiljöer, routrar, switchar och brandväggar.

* Support främst via mail och telefon men också genom personliga möten.

Bakgrund:
Vi ser gärna att du har studerat på universitet eller högskola med inriktning inom IT. Vi värdesätter även erfarenhet och god kännedom om bredbandsnät eller större datanätverk. Som person har du en utpräglad service- och ansvarskänsla, samt har en god samarbetsförmåga både internt och externt. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en supportande funktion där du har viljan och förmågan att leverera lösningar till användare med olika kunskapsnivåer och krav. Rollen innebär stor variation så det är viktigt att du har en förmåga att prioritera. Arbetet kräver också noggrannhet och ett gott ordningssinne.

Frågor besvaras av:
I denna rekrytering samarbetar Värnamo Energi AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson telefon 073 425 51 11.

Fackliga företrädare:
Per-Olof Olsson, Sveriges Ingenjörer. Sonny Axelsson, Vision. Stefan Nilsson, SEKO.

 

Välkommen med Din ansökan:

Ansökan och läs mer om tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se Sista ansökningsdag 17 juni. Djupintervjuer kommer genomföras direkt av Värnamo Energi och kan komma att påbörjas före sista ansökningsadatum.

 

Kundtjänst

Telefon: 0370-69 41 00

E-post till Kundtjänst:
kund@varnamoenergi.se

E-post till Support bredband och tv:
support@varnamoenergi.se


ÖPPETTIDER:
Mån-Tors:07.30-16.30
Fredag & dag före helgdag: 
07.30-15.30
Lunchstängt alla dagar:
12.00-13.00


Senaste nyheter

 

DRIFTINFO:

Länk till senaste nyheter om vårt el-, fjärrvärme-, bredband- & tv-nät. 


FELANMÄLAN:
Felanmälan på el, fjärrvärme,bredband eller TV kan göras dygnet runt per telefon
0370-69 41 00