Kabelvisning

Ska du gräva, schakta eller spränga?
Det är inte roligt att gräva av en ledning. Om du chansar och gräver utan att kolla i förväg, kan du bli skadeståndsskyldig om det skulle uppstå skador på el- värme eller bredbandsledningar. Kolla därför alltid innan du sätter igång, vare sig du gräver själv eller ger ett uppdrag till en företagare.

Kabelvisning via nationella Ledningskollen.se
I den kostnadsfria webbtjänsten Ledningskollen.se kan du som planerar att gräva, schakta eller spränga få omgående besked om vem som har olika typer av infrastruktur nedgrävd i närheten av ditt tänkta arbetsområde. Tjänsten fungerar för både privatpersoner, företag, myndigheter, kommuner och andra som planerar att gräva, schakta eller spränga på en specifik plats. Klicka på länken för att registrera dig på Ledningskollen.

Manuell kabelvisning, Värnamo Energi 
För privatpersoner som inte vill använda sig av webbtjänsten Ledningskollen ovan, så går det bra att istället anmäla sig i vårt eget kabelvisningsformulär nedan. Vi kommer då att kontakta dig för en manuell kabelvisning. OBS! Anmälan via formuläret nedan måste vara oss tillhanda minst 4 arbetsdagar innan du ska påbörja ditt grävarbete.

  • calendar